TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan terörle mücadele mesajı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında Meclis Genel Kurulu’nda terörle mücadeleye ilişkin bilgilendirme oturumu düzenledi.

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan terörle mücadele mesajı
Yayınlama: 16.01.2024
A+
A-

Kurtulmuş’un açıklamalarından satır başları şöyle; Terör örgütleri dünyanın her yerinde olduğu gibi bizim bölgemizde de emperyalist devletlerin vekalet savaşlarının bir aracı, bir maşası olarak kullanılmaktadır. Esasında bu neoemperyal saldırıdır.

Bu saldırılara karşı millet olarak birliğimizi, bütünlüğümüzü; devlet olarak da bizim bekamızı sağlayabilmek için teröre karşı amasız, fakatsız, tavizsiz bir mücadeleyi sürdürmek boynumuzun borcudur.

Bu emperyalist devletlerin planlarını boşa çıkaracak olan en önemli değerimiz ise milli iradenin tecelligahı olan TBMM’nin bu konuda net, açık bir kararlılık içerisinde durmasıdır.

Türkiye, sorunlarını çözmeye muktedir bir devlettir. Terör belasını da bütün unsurlarıyla tasfiye edecek, yok edecek, tarihin çöplüğüne atacaktır.

Terörün önündeki en büyük engel, demokratik meşruiyetimizin kaynağı TBMM’dir, bizatihi siyasetin kendisidir, buradaki milletvekilleri, TBMM’nin ruhudur.

Terörün hayatımızın akışını bozmasına izin vermeyeceğiz. Türkiye sorunlarını çözmeye muktedir devlettir. Terör belasını da yok edip tarihin çöplüğüne atacaktır. Terör belasını tüm unsurlarıyla yok edeceğiz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.