Devlet, Vatan, Bayrak Aşığı Enver Kaynar Diyor Ki

Devlet, Vatan, Bayrak Aşığı Enver Kaynar Diyor Ki
Yayınlama: 20.06.2024
A+
A-

Devlet, Vatan, Bayrak Aşığı Enver Kaynar Diyor Ki

MECLİSTE “ETEKLİ ve KRAVATLI TERÖRİST” İSTEMİYORUZ

HDPKK, DEM Partili ve milletvekilleri son dönemlerde hadlerini çok fazla aşarak devletimize ve bayrağımıza karşı terör ve terörist suçlarını işlemekten çekinmemişlerdir. Terörist belediye başkanları PKK terör örgütüne karşı her türlü suçu işlemiş, hainliği yapmışlardır. Bu terör suçlarını da sözde milletvekilleri meşrulaştırmaya çalışmışlardır. TBMM’de ETEKLİ ve KRAVATLI TERÖRİST istemiyoruz. Bu terör ve teröristlere karşı devletimiz var olsun; tam anlamıyla PKK’lı teröristlere karşı kim olursa olsun pençesiyle tepelerine binmiş, teröristlere haddini bildirmiştir. Artık şunu demek gerekir: “O eski devirler bitti artık.” DEVLETİMİZ bütün imkanları veriyor; fakat kim hainlik ve terör örgütlerinin değirmenine su taşırsa, o zaman hesap zamanı gelince gerek canlarıyla gerek özgürlüklerine bedelini öderler.

PKK terör örgütü, şehir yapılanmasıyla özellikle fakir, ailesi bölünmüş çocukları ve madde bağımlısı gençleri özgür yaşam adı altında rahat yaşam vaadiyle kandırmakta, Kürt kimliğini ve ismini kullanarak yalan dolanlarla dağa kaçırıp örgüt üyesi yapmaktadır. Sonra bu gençleri militan ve gerilla olarak savaşın içine sokup milyonlarca gencin ve insanlığın katili yapmaktadır. PKK terör örgütü ve siyasi uzantıları, Kürt kimliğine ve Kürt ismine 100 yıldır acı, zulüm, ölüm, korku getirmiş; Kürtleri 100 yıl geriye götürmekten ve kan akıtmaktan başka hiçbir şey yapmamıştır.

BİZLERE DÜŞEN GÖREV DAHA ÇOK ÇALIŞMAK VE DAHA ÇOK GENÇLERİMİZE İSTİHDAM YARATMAKTIR. BU TERÖRİSTLERE ASLA FIRSAT VERMEYECEĞİZ.

Doğu ve Güneydoğu illerimizde bölge çalışmalarımızı güçlendirip gençlerimizi kazanmalıyız; PKK terör örgütünün ellerine düşürmemeliyiz. Başkan Enver Kaynar, bizlerin bu çalışmalarımızdan dolayı rahatsız olan PKK terör örgütünün militanları tarafından çokça tehdit edildiğimizi, her gittiğimizde tehditlerin devam ettiğini belirtmiştir. Fakat hiçbir tehdit ve korku bizleri bir adım geri attırmamış, dahası çalışmalarımızı devam ettirmiş ve Muş’ta köy okulu yenileme projesini yapıp bitirmişizdir. Terör örgütüne büyük darbeler vurmak adına Muş, Bingöl, Van, Şırnak gibi illerde teröre lanet ve şehitlerimizin anısına mitingler düzenleyip katılım sağlamışızdır. Bu çalışmalardan rahatsız olan PKK terör örgütü, ölümlü tehditlerini yinelemiştir. Yine de bir adım geri atmayıp çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bölge halkıyla görüşmeler yapıp PKK terör örgütünün kirli yüzünü ve siyasi uzantıları HDPKK, DEM Partililerin kirli yüzlerini anlatacağız.

Bizler bu vatanın öz evlatları olarak vatanımızı çiğnetmemek, bayrağımızı indirmemek, ezanımızı dindirtmemek için her daim birlik ve beraberlik içerisinde dün de bugün de devletimizin yanında duracağız.

Ya Rab, aziz şehitlerimizin şehadetlerini kabul eyle, ailelerine sabırlar ihsan eyle. Vatanımızı bölmek için uğraşan, güvenlik güçlerimize kurşun sıkan PKK’lı alçak hain terör ve teröristleri kahrı perişan eyle Ya Rab.

Enver KAYNAR
Anadolu Güvenlik Korucuları ve Terörle Mücadele Derneği / Genel Başkanı

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.