Adalet Bakanı Tunç’tan Kerem Kınık Açıklaması

Adalet Bakanı Tunç’tan Kerem Kınık Açıklaması

Adalet Bakanı Tunç’tan Kerem Kınık Açıklaması
Yayınlama: 14.07.2024
A+
A-

Adalet Bakanı Tunç’tan Kerem Kınık Açıklaması

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kızının karıştığı ve bir kişinin ölümüne neden olan kazayla ilgili açıklamada bulundu. Bakan Tunç, kazanın ardından Kerem Kınık’ın kızının serbest bırakılmasına ilişkin olarak, “Hatalı bir işlem varsa da bu, itiraz yoluyla düzeltilebilecek bir durumdur” dedi. Tunç, adli sürecin dikkatle takip edildiğini ve adaletin sağlanması için gerekli tüm yasal prosedürlerin uygulandığını belirtti.

Bakan Tunç'tan Kerem Kınık açıklaması

Adalet Bakanı Tunç, SETA’nın 15 Temmuz Sempozyumu’na Katıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından SETA Genel Merkezi’nde düzenlenen 15 Temmuz Sempozyumu’na katıldı. Sempozyumun ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tunç, 9. Yargı paketi, Ata Emre Akman cinayeti ve eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kızının karıştığı kazayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Tunç, 9. Yargı paketi ile yargı sisteminde önemli reformlar gerçekleştireceklerini belirtirken, Ata Emre Akman cinayetiyle ilgili olarak da adli sürecin titizlikle yürütüldüğünü ifade etti. Kerem Kınık’ın kızının karıştığı kazaya değinen Tunç, olayın ardından serbest bırakılma kararına ilişkin olarak, “Hatalı bir işlem varsa, bu itiraz yoluyla düzeltilebilecek bir durumdur” dedi. Tunç, adaletin sağlanması için gerekli tüm yasal prosedürlerin titizlikle uygulandığını vurguladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.