Anaokulunda Dehşet Anları: 4 Yaşındaki Çocuk, Arkadaşını 13 Yerinden Isırdı!

Anaokulunda Dehşet Anları: 4 Yaşındaki Çocuk, Arkadaşını 13 Yerinden Isırdı!

Anaokulunda Dehşet Anları: 4 Yaşındaki Çocuk, Arkadaşını 13 Yerinden Isırdı!
Yayınlama: 14.06.2024
A+
A-

Anaokulunda Dehşet Anları: 4 Yaşındaki Çocuk, Arkadaşını 13 Yerinden Isırdı!

Anaokulunda dehşet 4 yaşındaki çocuk arkadaşını uyurken 13 yerinden ısırdı

Konya’da bulunan özel bir anaokulunda yaşanan olayda, 4 yaşındaki M.U.S. adlı kız çocuğu, uyku odasında yanındaki yatakta uyuyan 3 yaşındaki B.C. adlı erkek çocuğuna saldırarak vücudunun 13 farklı yerinden ısırdı.

13 Farklı Yerinden Isırdı

Konya’da bulunan özel bir anaokulunda yaşanan olayda, 4 yaşındaki M.U.S. adlı kız çocuğu, uyku odasında yanındaki yatakta uyuyan 3 yaşındaki B.C. adlı erkek çocuğuna saldırarak vücudunun 13 farklı yerinden ısırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, B.C. öğretmenlerin hızlı müdahalesiyle kurtarıldı. Mağdur çocuğun annesi Elife C., yaşadıkları korkunç anları anlatırken hastanede yaşadıkları şaşkınlığı dile getirdi. “Çocuğu köpek mi pitbull mu ısırdı” diye sorduklarını belirten C., 4 yaşındaki bir kız çocuğunun böyle bir saldırı gerçekleştirmesinin şaşırtıcı olduğunu ifade etti.

Konya’nın Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi’nde bulunan özel bir anaokulunda, 24 Nisan 2024 tarihinde korkunç bir olay yaşandı. Öğrencilerin yataklarında uyuduğu sırada M.U.S. adlı öğrenci, yanındaki yatakta uyuyan B.C.’ye saldırarak yüzünü, kafasını ve vücudunun çeşitli yerlerini ısırdı. Diğer öğrencilerin panikle öğretmenlere haber vermesi üzerine odaya giren öğretmenler, B.C.’yi kurtardı. Olayın ardından B.C.’nin ailesinin şikayeti üzerine savcılık ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı.

“Kulağı Kopma Derecesinde”

Yaşananları anlatan anne Elife C. “Bana telefon geldi, çizik olduğu söylendi. Dolayısıyla okula gideceğim de hocaya dedim ki, ‘Çizik olursa beni aramazdınız, Anaokulu öğretmeniyim. Kaç yıldır bu işin içindeyim, lütfen bana doğru söyleyin’ dedim. ‘Lütfen çabuk gelmeniz gerekiyor’ dediler. Koştur koştur okula gittim. Kapıda diğer sınıfın öğretmeni karşıladı, ‘Hocam çok üzgünüz’ dedi. Orada bir şoke oldum. Sonra müdür beye haber verdi. Müdür bey beni aldı, mutfağa götürdü. Mutfakta taburede çocuğumu eli yüzü kremli görünce düştü, yandı sanıp düşüp bayıldım. Çocuğumu mutfakta görünce şoke oldum, ne olduğunu anlayamadım. Elim, ayağım titredi. Sonra kendime gelip, çocuğuma ne olduğunu sordum. Bir çocuğun ısırdığını söylediler. Ben de anaokulu öğretmeni olduğum için okulda böyle şeyler yaşanabilir dedim. Çok abarttığımı düşündüm. Ama çocuğuma tekrar bakınca kulağı kopma derecesinde ısırılmış, yanağında ısırılmalar gördüm. Bunun üzerinde ‘Oda da kimse yok muydu’ diye sordum. Kimsenin olmadığını söylediler.

Çocuğumu hastaneye götürdük. Hastanede ‘Çocuğu köpek mi pitbull mu ısırdı’ diye sordular. 4 yaşında bir kız çocuğunun ısırdığını söyleyince şaşırdılar. ‘Ne oldu, bir rahatsızlığı mı varmış’ dediler. Annenin beyan ettiğine göre çocuğun dil ve konuşma güçlüğü olduğunu, ayaklarından iki kez ameliyat geçirdiğini ilettim. O yüzden böyleymiş galiba dedim. Herkes şaşırdı. Doktor şaşırdı. Daha ilgili davrandılar. Yaralarına antibiyotikli kremler, kortizonlu kremler verdiler. Şu anda iki ay geçmesine rağmen hala izleri duruyor. Yoğun bir tedavi ettik. Halen de devam ediyoruz. Aradan yaklaşık 2 ay geçmesine rağmen oğlum, halen yaşadığı olayın hem travmasını atlatamadı hem de ısırılan yerlerin izleri geçmedi. Oğlumun terapileri devam ediyor” ifadelerinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.