Ankara’da Şiddetli Fırtına: 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Yaralı

Ankara’da Şiddetli Fırtına: 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Yaralı

Ankara’da Şiddetli Fırtına: 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Yaralı
Yayınlama: 07.06.2024
A+
A-

Ankara‘da Şiddetli Fırtına: 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Yaralı

Ankara'da şiddetli yağış: 1 kişi hayatını kaybetti - Alaturka Online

Akşam saatlerinde başlayan yağış, yalnızca 5 dakikada cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşturdu. Sağanak yağıştan kaçarken tabelanın altında kalan bir kadın hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Sıcak hava yerini bulutlara bırakırken, art arda çakan şimşekler kameralarca kaydedildi. Valilik, Twitter üzerinden uyarıda bulundu. Yapılan uyarıda, “Önümüzdeki 2 saatlik periyotta gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat edin.” ifadeleri yer aldı.

Ankara’da Yağış Trafiği Felç Etti

Akşam saatlerinde başlayan yağış, yalnızca 5 dakikada cadde ve sokakları suyla kapladı. Trafikteki araçlar zor anlar yaşarken, hazırlıksız yakalanan vatandaşlar kapalı alanlara sığındı. Sincan’da saat 21.30 civarında, yağmurdan kaçan iki kişi büyük bir tabelanın altında kaldı.

CNN Türk Muhabiri Paşa Alyurt, canlı yayında yaptığı açıklamada şunları aktardı: “Şiddetli yağış sonrası devrilen pano, burada oturan 2 kişiyi altına aldı. Pano birden öne yıkıldı. Duraklardaki camlar tamamen kırıldı. Bir kadın hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.