Dune Yıldızı Timothée Chalamet, Efsanevi Sanatçı Bob Dylan’ı Canlandırıyor

Dune Yıldızı Timothée Chalamet, Efsanevi Sanatçı Bob Dylan’ı Canlandırıyor

Dune Yıldızı Timothée Chalamet, Efsanevi Sanatçı Bob Dylan’ı Canlandırıyor
Yayınlama: 26.07.2024
A+
A-

Dune Yıldızı Timothée Chalamet, Efsanevi Sanatçı Bob Dylan’ı Canlandırıyor

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki’deki rolüyle tanınan Timothée Chalamet, şimdi de efsanevi sanatçı Bob Dylan’ı canlandırıyor. Chalamet, tıpkı rol arkadaşı Austin Butler’ın Elvis’teki performansında yaptığı gibi, Dylan’ı canlandırırken şarkıları kendisi seslendiriyor.

Fragman: Manhattan Sokaklarında Dylan

Fragmanda Chalamet, Manhattan sokaklarında yürürken Dylan’ın favori mekanları olan Cafe Wha? ve Hotel Chelsea gibi yerlerin önünden geçiyor. 28 yaşındaki aktör, Dylan’ın “A Hard Rain’s A-Gonna Fall” adlı klasiğini, şarkıcının yaşamı ve kariyerinden kesitler eşliğinde seslendiriyor.

Bob Dylan Çekimleri Başlıyor: Başrolde Timothée Chalamet Var

Senaryo ve Konu

Senaryosu James Mangold ve Jay Cocks tarafından kaleme alınan biyografik drama, Bob Dylan’ın New York’taki ilk yıllarını ve 1965 Newport Folk Festivali’ndeki elektro gitar performansına kadar olan süreci merkezine alıyor.

Yıldızlarla Dolu Oyuncu Kadrosu

Filmin oyuncu kadrosunda Edward Norton, Elle Fanning, Boyd Holbrook, Monica Barbaro, Dan Fogler, P.J. Byrne, Norbert Leo Butz, Will Harrison ve Scoot McNairy gibi isimler yer alıyor.

A Complete Unknown fragmanı yayınlandı: Timothée Chalamet, Bob Dylan rolünde

Mangold’un Dylan Hikayesi

“Asfaltın Kralları” (Ford v. Ferrari) filminin yönetmeni James Mangold, Dylan’ın hikayesini anlatma arzusunu şöyle dile getirdi:

“Amerikan kültüründe inanılmaz bir dönem ve 19 yaşındaki genç Bob Dylan’ın cebinde 2 dolarla New York’a gelip üç yıl içinde dünya çapında bir sansasyon haline gelmesinin hikayesi… Önce New York’taki folk müzik ailesine kabul edilmek ve sonra elbette yıldızı inanılmayacak kadar yükselirken belli bir noktada onları geride bırakmak… Bu çok ilginç bir gerçek hikaye ve Amerikan sahnesinde çok ilginç bir anla ilgili.”

Bu yeni biyografik drama, Dylan’ın efsanevi kariyerinin başlangıcını gözler önüne sererek izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Müzik efsanesi Bob Dylan'ı canlandıracak aktör belli oldu

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.