İş Adamı Hasan Moradiamin

Atlas Production Ankara’da Kuruldu

İş Adamı Hasan Moradiamin
Yayınlama: 25.05.2024
A+
A-

Atlas Production Ankara’da Kuruldu

Ankara, Mart 2022 – Hasan Moradiamin tarafından kurulan Atlas Production, Türk sinema sektöründe devrim yaratmaya hazırlanıyor. 20 yıllık sinema ve televizyon tecrübesine sahip olan Moradiamin, İran, Dubai ve Türkiye’deki çalışmalarıyla geniş bir deneyim yelpazesine sahip.

Bu tecrübeleri Atlas Production’a taşıyan Moradiamin, şirketin amacı olarak Türkiye’yi dünya sinemasında daha iyi tanıtmayı ve A kalite film projelerine imza atmayı belirledi. Mart 2022’de Ankara’da kurulan Atlas Production, yüksek potansiyeli nedeniyle merkez ofisini bu şehirde açtı. Moradiamin, “Ankara, sanatsal ve kültürel zenginliğiyle büyük bir potansiyele sahip.

Şirketimizi burada kurarak, Ankara’yı sinema sektöründe ön plana çıkarmayı hedefliyoruz,” dedi. Güzel sanatlara olan ilgisiyle bilinen Moradiamin, sinema, müzik, belgesel, tiyatro ve fotoğraf gibi alanlarda projeler üretmeyi planlıyor.

2013 yılından beri Türkiye’de yaşayan ve kökenleri Türk olan Moradiamin, Türkiye’yi ve Türk halkını çok sevdiğini belirtiyor. Atlas Production’ın hedefleri arasında, yerel yetenekleri keşfetmek ve uluslararası projelerde Türkiye’yi temsil etmek de bulunuyor. Şirket, kısa sürede sektörde adından söz ettirecek projelere imza atmayı amaçlıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.