Kerem Aktürkoğlu’na Yeni Transfer Teklifi!

Kerem Aktürkoğlu’na Yeni Transfer Teklifi!

Kerem Aktürkoğlu’na Yeni Transfer Teklifi!
Yayınlama: 18.06.2024
A+
A-

Kerem Aktürkoğlu‘na Yeni Transfer Teklifi!

Galatasaray’da transfer çalışmaları başlarken, oyunculara gelecek tekliflere de göz atılacak. Bu sezon yaşadığı sorunlar nedeniyle ayrılmayı düşünen Kerem Aktürkoğlu’na Real Sociedad’dan uzun süredir bir teklif var. Yeni gelen bilgilere göre, Kerem’e başka bir ülkeden de iyi bir teklif sunuldu. İşte transfer haberinin detayları…

Kerem Aktürkoğlu rengini değişiyor mu? Beşiktaş'a transfer oluyor ...

Liglerin bitmesiyle birlikte EURO 2024 heyecanı başladı. Almanya’daki büyük turnuvada A Milli Takımımız da yer alıyor. Kadronun yıldızlarından Kerem Aktürkoğlu, yaz transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri. Galatasaray’da elde ettiği başarıların ardından Avrupa’ya yönelen Kerem, birçok kulübün radarında. Real Sociedad’ın en ciddi talip olduğu konuşulurken, son haberlere göre Kerem EURO 2024 sonrasında büyük bir sürprizle karşılaşabilir. Bundesliga ve LaLiga’dan talipleri olan Kerem’in peşinde bir diğer kulüp ise Ligue 1’den Lille.

Kerem Aktürkoğlu İçin Lille’den Hamle

Real Sociedad ile transferin bitme aşamasında olduğu iddiaları sürerken, Lille’in de Kerem Aktürkoğlu’nu kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Fransızlar, EURO 2024 sonrasında milli oyuncu için Galatasaray’a teklif yapmayı ve transferi sonuçlandırmak için her yolu denemeyi planlıyor. Yönetim, Kerem ve Barış Alper ile bir sezon daha devam etmeyi düşünüyor, ancak cazip teklifler halinde ayrılıklara izin verilebilir. Barış Alper için 35 milyon euro, Kerem için ise 25 milyon euro taban fiyat belirlendi. Kerem, geçen sezon 54 maçta 15 gol, 9 asist yaptı. Milli takım formasıyla ise 29 maçta 5 gol attı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.