Narin’in Annesi Yüksel Güran’ın Adliyede Kelepçeli Görüntüsü Şok Yarattı

Narin’in Annesi Yüksel Güran’ın Adliyede Kelepçeli Görüntüsü Şok Yarattı

Narin’in Annesi Yüksel Güran’ın Adliyede Kelepçeli Görüntüsü Şok Yarattı
Yayınlama: 15.09.2024
A+
A-

Narin’in Annesi Yüksel Güran’ın Adliyede Kelepçeli Görüntüsü Şok Yarattı

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturması kapsamında, kasten öldürme suçuna iştirakten tutuklanan anne Yüksel Güran’ın adliyedeki kelepçeli fotoğrafları gün yüzüne çıktı. Soruşturmada 11 kişinin tutuklandığı ve 22 şüphelinin gözaltına alındığı olayda, anne Yüksel Güran’ın yanı sıra oğlu Enes Güran da cezaevine gönderildi.

Adliyede Çekilen Kelepçeli Görüntüler Ortaya Çıktı

Anne Yüksel Güran’ın Diyarbakır Adliyesi’nde ifade verirken çekilmiş kelepçeli görüntüleri kamuoyuna sızdı. Ekol TV tarafından servis edilen fotoğraflarda, anne Güran’ın ellerindeki kelepçeler dikkat çekti.

Narin\'in annesi Yüksel Güran\'ın adliyedeki kelepçeli fotoğrafı ortaya çıktı

Komşu Nevzat Bahtiyar’ın Davranışları Şüphe Uyandırdı

Yüksel Güran, ifadesinde komşuları Nevzat Bahtiyar’ın, olaydan 1-2 gün önce Narin’e bir keresinde 20 TL, bir keresinde ise 40 TL para verdiğini açıkladı. Aynı zamanda Bahtiyar, küçük Narin’in cansız bedenini dere kenarına taşıdığını da itiraf etmişti.

11 Kişi Tutuklandı

Savcılık sorgusu tamamlanan 22 şüpheliden 11’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Narin Güran cinayitiyle ilgili yürütülen soruşturma tüm detaylarıyla devam ediyor.

Yüksel Güran’ın Kelepçeli Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, “kasten öldürme suçuna iştirakten” tutuklanan anne Yüksel Güran’ın adliyedeki kelepçeli fotoğrafları basına yansıdı. Ekol TV tarafından paylaşılan görüntülerde, anne Güran’ın ellerinin kelepçeli olduğu dikkat çekti.

Anne Güran’ın İfadesi: “Nevzat Bahtiyar Olaydan Önce Narin’e Para Verdi”

Yüksel Güran ifadesinde, komşuları Nevzat Bahtiyar’ın, olaydan 1-2 gün önce Narin’e bir kez 20 TL, başka bir sefer de 40 TL verdiğini söyledi. Aynı zamanda Nevzat Bahtiyar, Narin’in cansız bedenini dere kenarına götürdüğünü de itiraf etmişti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.