O.D Otomotiv: Güvenin Adresi

O.D Otomotiv: Güvenin Adresi

O.D Otomotiv: Güvenin Adresi
Yayınlama: 27.06.2024
A+
A-

O.D Otomotiv: Güvenin Adresi

O.D Otomotiv, 2020 yılından bu yana Anonim şirket olarak faaliyet göstermekte olup, otomotiv, otomotiv bakım servisi, inşaat ve güzellik salonları gibi çeşitli sektörlerde yatırım ve istihdam sağlamıştır. Yakın zamanda turizm ve gıda sektörlerini de hedefleri arasına almıştır. Kuruluşundan bu yana müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vererek müşteri portföyünü genişletmiştir. Güven esaslı çalışan firma, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde temsilcilik büroları mevcuttur.

Firmanın satışa sunduğu araçlarda, 340.000 km altında olmak şartıyla şase, podyo, direk ve airbag işlemli, kilometresi ile oynanmış araçları katiyen bünyesine alıp satışa sunmaz. Trameri araç satış bedelinin %30’unu geçmez. Araç satışları sonrası desteğini her zaman müşterilerine vermiştir. Peşin ya da vadeli araç alan müşterilerin araçlarında marka model gözetmeksizin tüm periyodik bakımları kendi servisinde yapılarak teslim edilir. En doğru aracı en uygun ödeme koşullarıyla sağlamaktadır. Türkiye’nin sayılı finans kuruluşlarının aynı zamanda yetkili bayisidir.

O.D Otomotiv: Güvenin Adresi

Ödeme Seçeneği

Tüketici, ister firmanın kendi bünyesindeki aracı almak istesin, isterse de bireysel bir satıcıdan araç almak istesin süreç öncelikle müşteri müracaat formu ile başlar. Kaydı alınan tüketicinin mali verileri değerlendirildikten sonra maksimum %30 peşinatla ve kalanı elden senetle aracın satış süreci devam eder. Taksit tutarları 12 ay, 24 ay, 36 ay olup banka vade oranlarıyla aynı seviyeye yakın ödeme tabloları çıkarılır. Araç, müşterinin adı üzerine satış verilir ve borç kadar araç üzerine rehin konur. Araç borcu bitene kadar kaskolu olmak kaydıyla trafiğe çıkar. Müşteri, taksit ödemelerini vadesinden önce kapatmak istediğinde kalan ana para alınır ve vade farkı silinir. Müşteri senet ödemelerini bankaya yapar; elden nakit kabul edilmez ve yatırılan her ödeme mutlaka açıklamalı olmak zorundadır.

O.D Otomotiv: Güvenin Adresi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.