Zeynep Bastık’tan ayna pozları! ‘Yakıyorsun güzelliğinle’

İstanbul’u terk edip İzmir’in Urla ilçesine yerleşen ünlü şarkıcı Zaynep Bastık, sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla gündeme geldi. Ünlü ismin ayna önünde çektiği kareler, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Zeynep Bastık’tan ayna pozları! ‘Yakıyorsun güzelliğinle’
Yayınlama: 05.10.2023
A+
A-

Müzik dünyasında son dönemin en popüler isimlerinden biri olan Zeynep Bastık, İstanbul’u terk edip Urla’da yaşamaya başlamıştı. Konuk olduğu YouTube programında yeni hayatını anlatan ünlü popçu, ‘Asrın felaketi’ olarak nitelendirilen ve 11 ilimizde ağır yıkımlara neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra taşınma kararı aldığını açıklamıştı.

“GÜZEL BİR HAYAT KURDUM KENDİME”

“İstanbul’u çok seviyordun. Burası seni müzikalite olarak doyuran bir şehirdi. İstanbul’dan ne ara uzaklaşmak istedin?” sorusuna Zeynep Bastık şu yanıtı vermişti:

Ben İstanbul’u hala çok seviyorum. Ama depremden sonra bana bir anksiyete geldi. Apartmanların ve kalabalığın içinde kalmakla ilgili kolstofobiye girdim. O yüzden de taşındım. Urla’yı çok seviyorum. Çok güzel bir hayat kurdum kendime.

Zeynep Bastık'tan ayna pozları! 'Yakıyorsun güzelliğinle'

Bastık’ın, İzmir’deki çiftlik evinde lavanta yetiştirip; ticarete atılacağı da ortaya çıkmıştı.

POZLARI OLAY OLDU

30 yaşındaki ünlü isim, son olarak 2.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla gündeme geldi.

Zeynep Bastık'tan ayna pozları! 'Yakıyorsun güzelliğinle'

Siyah elbisesiyle ayna önünde poz veren güzel şarkıcı, peş peşe yayınladığı fotoğraflara siyah kalp emojisi ekledi.

Zeynep Bastık’ın kısa sürede 20 binden fazla beğeni alan gönderisine; “Daha iyisi Türkiye’de yok”, “Manken gibi kadın” ve “Yakıyorsun güzelliğinle” gibi yorumlar yapıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.